Papež Frančišek pristal v bazi zunanjega kraljestva – na vojaškem letališču

V petek, 12. maja 2015 je papež Frančišek prispel na obisk na Portugalsko. Njegovo letalo je pristalo v vojaški letalski bazi Monte Real, kjer ga je sprejel portugalski predsednik ob prisotnosti vojaške enote in mnogih visokih oficirjev portugalske vojske. Po sprejemu je papež odšel v vojaško kapelo in nato z vojaškim helikopterjem v Fatimo, ki je bila cilj njegovega obiska. Povod njegovega romanja v Fatimo je bila stoletnica prikazovanj Marije. Naslednji dan se je papež takoj zjutraj srečal s portugalskim predsednikom vlade, edino mašo na Portugalskem pa je papež imel po omenjenem srečanju. Po kosilu s portugalskimi škofi se je papež iz iste letalske vojaške baze odpravil z letalom nazaj v Rim in nato v Vatikan. Ko je bil papež nekaj dni pred tem na obisku v Egiptu, se je tudi takoj po prihodu srečal s egiptovskim predsednikom Al Sisijem v predsedniški palači Heliopolis. Al Sisi je sicer armadni poveljnik in vojaški general, ki je bil na čelu vojaškega posredovanja proti demokratično izvoljenemu predsedniku Mohamedu Mursiju. Vojaški udar, ki je odnesel Mursija, se je zgodil leta 2013.

Zanimivo je, da se papež Frančišek na začetku svojega obiska v neki državi sreča s predstavniki države in šele kasneje z verniki. Prvo se torej pozdravi s predstavniki zunanjega kraljestva, kajti posvetne države so del zunanjega kraljestva in šele nato se usmeri na vernike. Ti so torej šele na drugem mestu. Zunanje kraljestvo je za papeža pred vero. Ponavadi papeža na letališču sprejmejo z »vojaškimi častmi«, kar niti ni slučajno, saj je poveljnik največje vojske na svetu. Ta vojska šteje več kot milijardo vojakov laikov in desetine milijonov vojakov profesionalcev, ki se tako ali drugače borijo za družbeno implementacijo nasilne in krvave cerkvene ideologije. Vojska je največji simbol zunanjega kraljestva. Na čelu največje »profesionalne« vojske na svetu je ameriški predsednik Trump, ki ga bo papež sprejel 24. maja 2017. Že na prvem potovanju po tujini bo torej ameriški predsednik Trump obiskal najvišjega predstavnika zunanjega kraljestva na svetu, to je papeža. Ameriški predsednik Trump in papež Frančišek sta najmočnejša človeka na svetu: eden v ideološkem smislu, drugi v konkretnem izpolnjevanju cerkvene ideologije nasilja in vojn. S tem hočeta oba ustvariti svet po svojih željah – v celoti zunanje kraljestvo. To naj bi temeljilo na neenakopravnosti, podjarmljanju, takšnem ali drugačnem suženjstvu, izkoriščanju, mučenju, nasilju, vojnah …, torej na satanskih temeljih. Ali sta tako papež kot ameriški predsednik del demonskih struktur na zemlji? In to zelo pomembna?

S kom se bo Trump srečal na svojem prvem potovanju po svetu? S pripadniki 1%: Saudska Arabija, Izrael, Vatikan, vrh zveze Nato v Bruslju in vrh skupine G7 na Siciliji, ki jih bo obiskal Trump, so njegovi zelo pomembni predstavniki. Istočasno so to tudi najvišji predstavniki zunanjega kraljestva, kraljestva boga podzemlja.

Zanimivo je, da je papež Frančišek poln besed o notranjem kraljestvu, ki ga je oznanjeval Jezus iz Nazareta, dela pa vse proti njemu. Tudi ameriški predsednik Trump, ki je na ustoličenju za predsednika prisegel celo na dveh biblijah, torej dvakrat na Božjih zapovedih Ne ubijaj, Ne laži in Ne kradi, ki so del temeljev notranjega kraljestva, deluje ves čas proti njim. Tu sta s papežem usklajena. Trump se ima za kristjana, spada pa naj bi med protestante. Zanimivo: protestant bo obiskal in se priklonil katoliku, tistemu, ki mu ne prizna pravice do življenja. Po katoliškem nauku namreč nekatoliki nimajo pravice do obstoja.

Enaki k enakim ali povej mi, s kom se družiš in povem ti, kdo si. Ameriški predsednik in papež imata enake cilje, sta na isti liniji. Kar seveda velja tudi za Vatikan in ZDA. Čim bolj služiti svojemu bogu. In kdo je to: Bog Stvarnik ali bog podzemlja?

Print Friendly, PDF & Email

Delite ta prispevek

Komentar prispevka

Blue Captcha Image
Osveži

*